Elin Design

Leter du etter en kjole til en spesiell anledning? Her i mitt atelier i landlige omgivelser i Drøbak kan nettopp din kjoledrøm bli virkelighet. Jeg designer og syr kjolen som har den fargen og det snittet som passer - ut i fra dine ønsker og hva jeg synes vil være fint til deg. Det viktisgste er å gi deg en god opplevelse og at du skal gå ut herfra med en unik kjole og føle deg fantastisk fin!

Din viktigste kjole... ♥

Vanskelig å finne akkurat den kjolen du drømmer om..? Jeg hjelper deg gjerne!

SOM SIER JA

Kanskje skal du ha noe enkelt - noe stort - noe annerledes - eller med noen personlige detaljer. Men uansett skal du føle deg fantastisk og ha på deg en kjole laget for å passe perfekt til akkurat den du er...

PRIKKEN OVER I'EN

Jeg selger underskjørt, og lager tilbehøret du trenger. Her får du slør, bolero, sjal, cape, veske, ringpute og mye mer. Jeg har alltid et stort utvalg tilbehør ferdig, men lager også på bestilling det som passer deg.

EN JENTES DRØMMEDAG

Hvilken liten jente drømmer ikke om å være prinsesse for en dag? Det blir ekstra nydelig når brudepikekjolen matcher brudekjolen i stoffvalg og farge.

BRYLLUPSLOUNGE

Hvert år arrangerer jeg messen "Bryllupslounge" her i mitt atelier. Da samler jeg en gjeng med utrolig dyktige folk som kan tilby det du trenger til ditt bryllup. Les mer om messen på www.bryllupslounge.no

 

 

 

Comment