Tilbords

www.tilbords.no

Tilbords har samlet folk rundt bordet i over 40 år!

Ta kontakt med oss om du lurer på noe, enten i en av våre 120 butikker, på vår Facebookside, på e-post kundesenter@tilbords.no eller på telefonnummer 55392300.

Å ha folk til bords handler om så mye mer enn å invitere til mat. Da er det livet som tar plass rundt bordet. Velkommen Tilbords!

Screen Shot 2017-04-06 at 9.00.32 AM.png

Tilbords i Horisont
Telefon: 47 14 50 05
E-post: tilbords.horisont@tilbords.no
Hjemmeside: http://www.tilbords.no

Screen Shot 2017-04-05 at 8.10.13 AM.png

Norges beste tilbud til brudepar

Tilbords har Norges beste tilbud til brudepar, og gavene dere ønsker dere.

Her er alle fordelene en ønskeliste hos oss gir:

1. Norges største bryllupsliste, tilgjengelig i alle våre butikker og på tilbords.noVi har mange års erfaring med bryllup og ønskelister, og bistår gjerne med vår kompetanse for et lykkelig gavevalg. Vi har gavene dere ønsker dere, og en ønskeliste hos Tilbords gir gjestene suveren oversikt og hindrer både feilkjøp og dobbeltkjøp. Hvert kjøp, enten det blir gjort på nett eller i butikk, blir registrert slik at dere får riktig antall.

2. Gavekort på 500,- ved opprettelse av ønskeliste. Tilbordsbutikken som er deres utvalgte i ønskelistesystemet ønsker dere hjertelig velkommen, og lager gavekortet til dere. De bidrar også mer enn gjerne med sin ekspertise for å sikre den perfekte ønskelisten. Gavekortet kan benyttes i alle Tilbordsbutikker. Gjelder lister med verdi over 5000,-.

3. Gavekort på 1500,- ved handel over 15 000,- på deres liste. Alle brudepar som har hatt handel på over 15 000,- på sin liste, mottar gavekortet på SMS i etterkant av bryllupet. Gavekortet kan benyttes i alle Tilbordsbutikker.

4. 10% kompletteringsrabatt på gjenværende varer på listen. Skulle det være igjen varer på ønskelisten deres, får dere 10% kompletteringsrabatt på alt, til og med seks måneder etter bryllupsdato.

5. Nyhetsbrev med planleggingstips og bryllupsinspirasjon. Vi kan bryllup, og hjelper til med hele prosessen fra A til Å. Du mottar e-poster med husklister, tips og inspirasjon til ditt bryllup.

 6. Inspirasjonsboken “Til Bords – livets store anledninger” til en verdi av 499,-. 

 

 7. Pent innpakkede gaver. Fornøyde gjester som får mulighet til å gi en pent innpakket gave som de vet at brudeparet ønsker seg.

 8. Månedlig trekning av hotellweekend. Alle par som oppretter liste er med i en månedlig trekning av en weekend på et valgfritt Choicehotell i Norden.

Velg selv om dere vil ha hjelp i en Tilbordsbutikk eller om dere vil lage ønskelisten selv her på nettsiden. Her finnes kjerneutvalget i Tilbords, men vær oppmerksom på at produktutvalget kan variere noe mellom butikkene. Selv om dere lager en ønskeliste på nett, kan det derfor likevel være lurt å besøke nærmeste Tilbords og legge inn flere ønsker. Vi er størst på bryllupslister i Norge og har lang erfaring i å hjelpe brudepar med et lykkelig gavevalg, så vi anbefaler at dere tar turen innom.

.

Comment