Comment

Da er vi i full sving med å planlegge Bryllupsmesser til Høsten 2017

Da er vi i full sving med å planlegge Bryllupsmesser til Høsten 2017, vi skal ha Bryllupsmesse i Oslo 3/9/17 og i Drøbak 24/9/17.

Kathrine Sørland er vår fantastiske «Toastmadame». I fjor høst hadde vi over 500 gifteklare i Oslo og i februar i Bergen hadde vi over 400 og måtte stoppe salget av billetter. I Bodø ventet over 250 spent da dørene åpnet.

Billettene til messene ble solgt ut før selve arrangementene og vi hadde fullsatte visnig er og utstillingsområder på messene.

Suksessen fortsetter høsten 2017 og vi gleder oss til nytt og godt samarbeid med våre trofaste utstillere og nye utstillere. Dette konseptet er kommet for å bli og vi vet at både gjester og utstillere gleder seg og ser frem til messene lang tid i forveien.

Vårt mål er å ta Mitt Bryllups messer til nye høyder ved hver gjennomføring, og vi gleder oss til å ta fatt på de store produksjonene som ligger bak høstens messer.

Ønsker du å se bilder og filmer fra messene vi har arranger -  besøk oss på www.mittbryllup.no og på www.youtube.com

INFORMASJON OM MESSEN

  • Konferansier: Kathrine Sørland
  • Samarbeidspartner: TILBORDS
  • Hver messe gjennomføres i to eller tre like omganger, slik at vi får flest mulig besøkende og mest mulig ut av dagene.

Messene til høsten vil bli holdt:

MARKEDSFØRING AV MESSENE
Mitt Bryllup er Norges største Bryllupsmessearrangør og arrangerer messer over hele Norge.
    •    Mitt Bryllups hjemmeside (400 besøkende hver dag)
    •    Tilbords hjemmeside
    •    Facebook, Instagram, reklame, grupper og banner
    •    Google (ligger ranket på første side på Google)
    •    Annonsering på ulike bryllupssider


For utstillere:
Ønsker du å stille ut?
EMAIL: hallo@mittbryllup.no

Comment

Diin Brud og Selskap

Comment

Diin Brud og Selskap

Screen Shot 2017-04-04 at 3.56.45 AM.png

Diin Brud og Selskap

Name *
Name

Kirkeveien 44, 0368 Oslo
email:
Tlf: 226077

Previous Next Diin Brud og Selskap holder til i Kirkeveien på Majorstuen i Oslo Vi fører brudekjoler fra kjente leverandører og designere som; Jenny Packham, Cymbeline, Enzoani, Blue by Enzoani, Linea Raffaelli, Ellis Bridals, Modeca, Ladybird, Benjamin Roberts og Mori Lee. Besøk vår store selskapskjoleavdeling hvor du kan finne kjoler til enhver anledning. Diin etablerte seg i 2003 og holder nå til i lyse lokaler i Kirkeveien 44 hvor vi selger brudekjoler og selskapskjoler. Vi reiser flere ganger i året på messer til blant annet London, Milano og Istanbul på jakt etter det «lille ekstra» som en brud øsker å finne. Vi er opptatt av kvalitet og design og samarbeider kun med designere og leverandører som fokuserer på dette. Diin har en hyggelig betjening som står klar til å gi råd og veilede deg til å finne «diin» drømmekjole til den store dagen enten du er brud eller ønsker en selskapskjole. Velkommen til en hyggelig opplevelse!


Comment

Joseph & Siw Photograhy

Comment

Joseph & Siw Photograhy

 

 Joseph & Siw Photography


If you’re a bride-to-be that means business, we have the perfect planner for you.

Ivory Tribe has curated the perfect planning guide for brides looking to get started, keep it real, and not lose their sh*t along the way.

With themed sections, the modern day bride-to-be will love this planner to keep track of her wedding day Tribe, manage her budget, create a dream team of guests, and jot down ideas.

Slipping easily into handbags, this 132 page sleek and sexy planner will escort a bride to all her important appointments and is designed to be shown off!

It’s the perfect piece of calm when things seem chaotic – the ultimate bride guide.

Product dimensions: 210mm (H) x 173mm (W)
Written, designed and printed: Melbourne, Australia

Bride-Business-1422999917723657

bridebusiness


 INSTAGRAM

OPEN DOOR OSLO-logo.png

www.josephpessar.com

Tel: 901 83 312

info@josephpessar.com

SPOTLIGHT POST

SPOTLIGHT POST

Name *
Name
Phone
Phone

Comment