Screen Shot 2017-04-04 at 3.56.45 AM.png

Diin Brud og Selskap

Name *
Name

Kirkeveien 44, 0368 Oslo
email:
Tlf: 226077

Previous Next Diin Brud og Selskap holder til i Kirkeveien på Majorstuen i Oslo Vi fører brudekjoler fra kjente leverandører og designere som; Jenny Packham, Cymbeline, Enzoani, Blue by Enzoani, Linea Raffaelli, Ellis Bridals, Modeca, Ladybird, Benjamin Roberts og Mori Lee. Besøk vår store selskapskjoleavdeling hvor du kan finne kjoler til enhver anledning. Diin etablerte seg i 2003 og holder nå til i lyse lokaler i Kirkeveien 44 hvor vi selger brudekjoler og selskapskjoler. Vi reiser flere ganger i året på messer til blant annet London, Milano og Istanbul på jakt etter det «lille ekstra» som en brud øsker å finne. Vi er opptatt av kvalitet og design og samarbeider kun med designere og leverandører som fokuserer på dette. Diin har en hyggelig betjening som står klar til å gi råd og veilede deg til å finne «diin» drømmekjole til den store dagen enten du er brud eller ønsker en selskapskjole. Velkommen til en hyggelig opplevelse!


Comment